Bättre bolån till fler.

Borgo erbjuder bolån via några av Sveriges mest kända varumärken. Genom att samla flera aktörer under samma tak möjliggör vi bättre bolånevillkor och mer attraktiva räntor till fler. Ett bättre bolån, helt enkelt.

Så ansöker du

Borgos bolån förmedlas genom ICA Banken, IKANO Bank, Sparbanken Syd, Söderberg & Partners och Ålandsbanken. Du ansöker om bolån direkt hos våra partners, med oss som kreditgivare. Ta del av räntor och villkor på deras hemsidor.

Mer information om Borgo

Om Borgo

Borgo är ett fristående hypoteksbolag som möjliggör bättre bolån till fler. Förutom bolån erbjuder vi transparenta sparkonton med marknadsledande räntor till privatpersoner och företag.

Kunskapsbanken

Behöver du hjälp att komma igång med ditt sparande? På Kunskapsbanken delar vi fakta och tips om sparande, bolån, privatekonomi och omvärld.

Hållbarhet på Borgo

Det finns många ekonomiska, sociala och miljömässiga utmaningar kopplat till boende och hushållsekonomi. Vi vill aktivt bidra till förbättring och har integrerat hållbarhet i vår verksamhet från start.

Vanliga frågor

Hur ansöker jag om ett bolån?

Du ansöker om ett bolån från Borgo via någon av våra kreditförmedlare. Borgo fattar kreditbeslut och är kreditgivare. Läs mer om våra lån här.

Vem kan ansöka om ett bolån hos Borgo?

Alla över 18 år, som är skrivna i Sverige och på bostadsadressen är välkomna att söka lån hos Borgo. Kraven för att få ett lån beviljat innefattar bland annat inga betalningsanmärkningar och stadigvarande inkomst.

Jag är PEP, kan jag få ett sparkonto eller bolån hos Borgo?

Ja, du kan söka sparkonto hos Borgo eller bolån via våra partners även om du är PEP (person i politiskt utsatt ställning). Det du behöver göra är att komplettera din ansökan med ett PEP-formulär.

För att öppna ett sparkonto, kontakta Borgos kundsupport på nummer: 010 - 525 25 00 så hjälper vi dig vidare. Läs mer om PEP här.

Beställning av Amorteringsunderlag

För att erhålla ett amorteringsunderlag vänligen ta kontakt med din förmedlare. Genom denne kan du snabbt och smidigt få tillgång till amorteringsunderlaget i digital eller annan form.