Borgo justerar räntan.

Den 27 juni sänks räntan på rörligt sparkonto till 3,90% för privatpersoner. Ändringen gäller för både nya och befintliga rörliga sparkonton. Fasträntekonton påverkas inte av denna justering. För mer information om Borgos räntor - klicka här!

Sparande / 2024-05-28

Sparfluencerns bästa tips för att maxa semesterkassan

Vi är glada att presentera vårt samarbete med Annifrid Huhtala – sparfluencern som guidar sina följare till bättre ekonomiska vanor, hjälper dem nå sina sparmål och inspirerar till genomtänkta köp. Nu delar hon sina bästa spartips för att boosta semesterkassan inför sommaren.

Med sommaren runt hörnet är det begynnande semesterpirret ett faktum. Men semestern är ofta en dyr tid oavsett om man planerar att resa eller inte – och för många svenskar kantas semesterglädjen av ekonomisk stress. För att skapa goda ekonomiska förutsättningar för en härlig semester, delar Annifrid nu med sig av enkla och innovativa sparknep som kan hjälpa dig maxa semestersparandet.

På sociala medier-plattformarna Instagram och TikTok hjälper Annifrid sina 63 000 följare att ta kontroll över privatekonomin. Hon delar med sig av lättillgängliga, smarta och innovativa tips för hur man kan leva mer ekonomiskt, utan att behöva ge upp vardagens alla nöjen.

Annifrids följare har fått ta del av hennes resa från ”Slösa” till ”Spara” – ett skifte från en livsstil präglad av impulsiva fakturaköp, till en mer välplanerad konsumtion. Hennes filosofi handlar inte om att sluta konsumera helt, utan om att inte spendera mer än vad den egna ekonomin tillåter. Det är en övertygelse som Borgo kan skriva under på, då vi själva förespråkar att man ska spara först och spendera sen.

Relaterade artiklar